Verwijzer

Wanneer u een cliënt wilt verwijzen naar onze praktijk kunt u dit op de volgende manier doen:

– Zorgdomein: Verwijzen via ZorgDomein: We zijn te vinden onder de naam Bureau Ergo Maasbracht
– Zorgmail: Verzend een veilige digitale verwijzing per e-mail naar bureauergo@zorgmail.nl

Algemene gegevens kunt u mailen naar info@bureauergo.nl

.

Reviews

“Zorgverlener was rustig ,kundig, luisterde heel goed en gaf heel goed advies. Ben heel tevreden. Op zorgverlener is helemaal niets op aan te merken. Hij verdient een dikke 10”

“De zorgverlener was deskundig en handelde direct adequaat; hij nam de tijd om vragen te beantwoorden en de ontstane situatie te beoordelen. Hij gaf duidelijke raad en advies. Bovendien was hij open en zeer toegankelijk.”

“Uitmuntende vorderingen na goede oefeningen en ook om deze zelf te kunnen blijven herhalen. Blij mee.”

“Ik voelde me begrepen en gehoord. Behandeling was meer informatief. Heb goede aanwijzingen gekregen waar ik thuis gebruik van maak.”

“Therapeut is zeer betrokken bij de behandeling van onze dochter. Overleg en samenwerking met de school is er. Ook onze dochter F. gaat graag naar haar toe.”

“Er is een goede klik tussen therapeut en onze zoon. Hij maakt stapjes vooruit door haar begeleiding. Door haar speelse aanpak vind onze zoon het leuk om naar de therapie te gaan. We zijn heel tevreden.”

“Het was een hele open en fijne samenwerking waarbij het doel voor ogen werd gehouden en er ook kritisch werd gekeken naar de balans inspanning-resultaat voor onze dochter.”

“Deskundigheid en positieve benadering, waardoor mijn zoontje met plezier naar alle afspraken is gegaan. Afstemming met de basisschool waardoor maatwerk mogelijk is gemaakt.”

“Mooie, moderne uitstraling verzorgde, schone ruimten. Prima!”

Wij werken samen met

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je direct een afspraak maken voor een intakegesprek bij één van onze ergotherapeuten?

Neem dan contact op met één van onze locaties of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ergotherapie zit in de basisverzekering en wordt maximaal 10 uur per jaar door alle zorgverzekeringen vergoed. Sommige verzekeringen vergoeden meer uren vanuit de aanvullende verzekering. De polis van uw zorgverzekering geeft u hierover meer inzicht. Bureau Ergo heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, behalve met Caresq.

Afspraak maken?

    * = verplicht in te vullen